Trendy roku 2023

Posted By: Milan Augustin In: Šperky On: Comment: 0 Hit: 194
Trendy roku 2023

Trendy roku 2023 

Rok 2023 přináší nové možnosti pro vyjádření osobnosti a stylu pomocí šperků.  Šperky jsou důležitým doplňkem každého outfitu . 

 

 Několik nejvýraznějších trendů ve špercích pro rok 2023: 

  • Barva roku 2023 je Viva Magenta:  Je to neobvyklý odstín červené, který symbolizuje svobodu, odvahu, energii a radost. Jeho organický původ je spojen s broukem karmínovým, který produkuje karmínovou barvu, jednu z nejdražších, nejsilnějších a nejzářivějších z rodiny přírodních barev. Červený tón Viva Magenta nás propojuje s původní hmotou a dodává nám primitivní signál síly. Doporučujeme šperky s růžovými, červenými a karmínovými kameny, jako jsou rubíny, rhodolity, červené turmalíny nebo granáty. 
  • Chevron prsteny - tyto prsteny symbolizují naději a dají se skvěle vrstvit a kombinovat. Chevron prsteny jsou prsteny do špičky, které mají tvar písmene V nebo obráceného V. Jsou oblíbené pro svou variabilitu a možnost vrstvení a kombinování s jinými prsteny. Chevron prsteny symbolizují štěstí a naději a jsou vhodné i jako snubní prsteny, které zapadají do zásnubního prstenu s centrálním kamenem. Chevron prsteny se vyrábějí z různých materiálů, jako je zlato, stříbro nebo titan, a mohou být zdobeny drahokamy, jako jsou diamanty, safíry nebo rubíny 
  • Černé perly: Tyto perly působí tajemně a elegantně a přitahují pozornost. Doporučujeme minimalistický náhrdelník s černou tahitskou perlou nebo náušnice s černými perlami. 
  • Visací řetízkové náušnice: Tyto náušnice jsou dokonalou kombinací univerzálního minimalismu, originality a svěžesti. Můžeme doporučit varianty s jemnou perlou nebo drobnými brilianty. 
  • Pevné náramky: Tyto náramky mají zvláštní kouzlo a dodávají outfitu nádech vytříbeného vkusu a elegance.  
  • Řetízkové náhrdelníky s více diamanty: Tyto náhrdelníky jsou nadčasové a luxusní. Varianty se žlutým zlatem, které se opět vrací do módy.                    prsten - rubín                                                                          

Related by Tags

Comments

Leave your comment

* Required field